Energivejledning

Som boligejer kan det være svært at gennemskue, om det kan betale sig at isolere tag, hulmur eller udskifte vinduerne for at få en energibesparelse. Hvor lang er tilbagebetalingstiden på investeringen, energibesparelsen, skal man prioritere noget før andet og ikke mindst, hvad vil det koste?
Brønshøj Byg foretager en beregning af de energimæssige konsekvenser ved forskellige renoveringsprojekter.

Hvis I giver en kop kaffe – kommer vi gerne og rådgiver om netop jeres byggedrømme. Hvilkle løsninger kan bedst betale sig i forhold til en ombygning og/eller renovering og denne rådgiving tilbyder vi ganske gratis.

Rapport over energibesparelse ved renovering

Ønsker I en detaljeret rapport, udarbejder Brønshøj Byg en konkret beregning af de årlige besparelser i kWh på årsplan for netop jeres hus, for eksempel:

  • Oliefyr i forhold til solvarme
  • 100 mm ekstra isolering på loftet
  • Nye vinduer og døre

Ønskes en udførlig energirapport, udføres denne for 3.500 kr. og vi er samtidig behjælplig med at søge tilskud fra energiselskabernes tilskudsordning til energiforbedringer, som reducerer CO2 udledningen. Vi rådgiver om Boligjobordningen som giver mulighed for at fratrække op til 15.000 kr. på arbejdslønnen pr. voksen i husstanden.

Få tilskud fra Boligjoordningen og energiselskabernes tilskud til energiforbedringer – jo større energibesparelse jo størrre tilskud.

Morten Bruhn er uddannet og certificeret energivejleder fra Teknologisk Institut i samarbejde med Videncenter for Energibesparelser under Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Nyttige links:
Landsforeningen for Økologisk Byggeri LØB
Bygningsreglement 2013

Et eksempel på en del af en konkret økonomi-energirapport

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os